Title image

The Dream Machine | Goos Meeuwsen

Tijd & plaats

Datum: vrijdag 27 mei 2022
Tijd: 14:00 - 20:00
Locatie: Stationsplein

Info

Gratis toegang!

Wat maak je van herinneringen, gedachten, emoties en de wereld om je heen? Een goed verhaal? Een mooi schilderij? Of een gedicht misschien? Dat kan natuurlijk allemaal, maar laten we deze ingrediënten eens in de Dream Machine van Goos Meeuwsen stoppen en samen een droom creëren! Hoe zou deze droom eruit kunnen zien? Laten we het uitzoeken!

Op vier verschillende plekken ga je, met de hulp van kunstdocenten, een DJ en een rapper, aan de slag met de thema’s gedachten, herinneringen, emoties en omgeving. Daarna worden de uitkomsten vermengd in The Dream Machine. Het resultaat is direct te zien op het scherm en te horen via je koptelefoon. Later kun je het op www.maaiveldfestival.nl rustig nog eens terugkijken.

Goos Meeuwsen is een Nederlandse circusartiest die zijn eerste ervaring als jongleur en clown opdeed bij Circusschool Poehaa in Arnhem. Vanaf zijn negende trad hij regelmatig op in verschillende voorstellingen. Meeuwsen studeerde aan de École Nationale de Cirque de Montréal en maakte daarna met collega’s en studiegenoten verschillende voorstelling. Voor het Maaiveldfestival ontwikkelde hij The Dream Machine.

www.gooshelena.com