Title image

Mensen Zeggen Dingen

Mensen-Zeggen-Dingen Maaiveld 16 mei

Tijd & plaats

Datum: zaterdag 16 mei 2020
Tijd:

Info

De MZD-karavaan naar Apeldoorn! Met hun karavaan reizen 6 spoken-word artiesten en muzikanten mee naar Maaiveld Festival op 16 mei. Een uur waarin zij binnen het thema ‘Vrijheid’ het Stationsplein zullen vullen.

Over MZD
Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge schrijvers en spoken-word artiesten die een podium bieden aan hoogwaardige schrijvers, performers, artiesten en andere podium-amoebes. We speelden eerder op podia in Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, De Bosch, Enschede, Eindhoven, Gent, Nijmegen, Tilburg, Zutphen en Utrecht. Deze zwoele avonden in de EKKO worden door Teddy Tops gehost. Elke laatste woensdag van de maand kun je bij Mensen Zeggen Dingen in Utrecht terecht voor een warme avond met koude biertjes.

Mensen Zeggen Dingen is een groep jonge mensen die als gemene deler een pen en een microfoon hanteren. We trekken sinds 2014 het land door en de karavaan wordt steeds voller. Op een Mensen Zeggen Dingen avond kun je een fikse dosis komedie, rake poëzie, prachtige proza en schone klanken verwachten.