fbpx
Title image

Organisatie

Stichting Culturele Evenementen Apeldoorn

Maaiveld Festival is een initiatief van vijf Apeldoornse culturele partijen: CODA, Schouwburg Orpheus, GIGANT, Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) en orkest de ereprijs. Onder de vlag van ‘Stichting Culturele Evenementen Apeldoorn’ hebben deze partijen de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van een nieuw en spraakmakend stadsfestival in 2020.

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door de directeuren van de vijf culturele partijen, die gezamenlijk Maaiveld organiseren. Het organiserend comité bestaat uit de programmamakers van de partnerorganisaties, versterkt door een team van festivalproducenten en -marketeers.

Een feest van samenwerking

Maaiveld is een feest van samenwerking. Niet alleen van en tussen de vijf organisaties, maar ook tussen makers uit verschillende disciplines, tussen verschillende genres, van professionals met amateurs, tussen makers en locaties en natuurlijk van Maaiveld met tal van partners in de stad, zoals: Apeldoorn Marketing, Toeristisch Platform, Erfgoed Platform Apeldoorn en Apeldoorn Binnenstad. Wij verheugen ons! En nodigen de regio van harte uit om in- en aan te haken.

Organiserend comité
Waldo Volmer (GIGANT)
Davida de Hond (CODA)
Marijt Helmink (Orpheus)
Pieter Jongelie (orkest de ereprijs)
Ewout van Dingstee (NJON)

Productieleider
Pieter Peerbolte

Producent Lokale Participatie
Ann de Vries

Marketing
Mark Kuiper
Lodewijk Klosse

Bestuur stichting
Carin Reinders, voorzitter (Directeur CODA)
Dirk de Bruin, penningmeester (directeur Gigant)
Mirjam Barendregt, secretaris (Directeur Orpheus)
Pieter Jongelie, lid (Zakelijk leider orkest de ereprijs)
Ewout van Dingstee, lid (algemeen en artistiek directeur NJON)

De stichting conformeert zich aan de Governance Code Cultuur, streeft naar diversiteit in al haar facetten en hanteert waar mogelijk honorariumrichtlijnen in het kader van de Fair Practice Code. Het bestuur hanteert het adagium ‘pas toe of leg uit’.

Stichting Culturele Evenementen Apeldoorn
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
KVK-nummer: 69681120
info@maaiveldfestival.nl

Vanwege het coronavirus is Maaiveld Festival helaas uitgesteld tot 2021. De informatie op deze website is dus niet meer up-to-date. Wij verwachten volgend jaar met alle artiesten en jou alsnog een geweldig tweedaags festival neer te zetten. Volg ons op Facebook als je op de hoogte wilt blijven!