Title image

Mell & Vintage Future vervangt Släpstick!

Tijd & plaats

Datum: donderdag 18 mei 2023
Tijd: 14:00 - 15:00
Locatie: Stationsplein

Info

Heet nieuws!

Mell & Vintage Future zal Slapstick vervangen als openingsact op donderdag 18 mei. Dit in verband met een ziekenhuisopname van een van de bandleden van Slapstick.

Wat kunnen we verwachten van Mell & Vintage Future?

Vintage Future, dat zijn twee van Nederlands beste producers en muzikanten. Hammondspeler Nico Brandsen is een van de beste toetsenisten van Nederland en een pionier in het combineren van oude apparatuur met nieuwe technologie. In 2015 richtte hij met drummer Ton Dijkman het label Vintage Future Records op. Dijkman is een van ’s lands beste muzikanten, speelde mee op duizenden platen en jaren de drummer van Marco Borsato. In 2021 ontving Ton de ‘Sena Humble Award’. Toen de twee veteranen in de bloei van hun leven zangeres Mell ontmoetten, bleek dat een match made in heaven. Mell & Vintage Future was geboren, een trio dat de podia onveilig maakt met rootsy rhythm-‘n-blues en swingende soul. Denk aan Booker T. & the M.G.’s en Sly & Family Stone, met een snufje Adele en Janis Joplin.

Na een serie geweldige singles kun je rustig stellen dat het goed gaat met Mell & Vintage Future. Afgelopen jaar werden ze gevraagd als voorprogramma door niemand minder dan Elton John. Na het succes van de eerste albums speelde de groep zich internationaal in de kijker met hun versie van Lou Reeds ‘Perfect Day’. Tijdens het Maaiveld Festival speelt het trio eigen songs en nummers die hen geïnspireerd hebben. Mis het niet!