Title image

Serious Hits Top 2000 XL!

Tijd & plaats

Datum: donderdag 18 mei 2023
Tijd: 20:00 - 22:00
Locatie: Stationsplein

Info

Gratis toegang!

Serious Hits Top 2000 XL staat ON FIRE!

Niet alleen kun je komen dansen en zingen; dit jaar is de show een verrassend spektakel. Deze fantastische live band staat namelijk On Fire!

De grote groep enthousiaste muzikanten uit Apeldoorn en omstreken hebben de handen ineengeslagen met Circus Apeldoorn en de Acrogym selectie groep van NTK-Apeldoorn en Novitas- Apeldoorn. Naast de muzikanten en de hits die elkaar in hoog tempo afwisselen zal er een vurige combinatie van dans, circus en acrobatiek te zien zijn. De menselijke torens, het jongleren, de salto’s en de eenwielers vliegen je als om de oren!

Het muzikale feest bevat diverse hits van alle tijden en alle genres komen aan bod. 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, maar ook verrassende On Fire nummers uit de Top 2000 tijdens deze twee uur durende show.

Herken jij de gekozen On Fire songs uit de Top 2000? Laat je dan in vuur en vlam zetten! Een ding weten we zeker: het dak gaat er gegarandeerd af en stilstaan is geen optie!

Serious Hits Top 2000 Live! vindt zijn oorsprong in 2011 toen de rockband Carve samen met bevriende bands een benefiet concert organiseerde ter behoeve van Serious Request.

Sindsdien hebben ze een vaste plek in de jaarlijks programmering van poppodium GIGANT Apeldoorn. Door de jaren heen met diverse formules en altijd ten bate van een goed doel.

Vanaf 2022 zijn de amateur- en professionele- muzikanten ook op andere podia in het land te vinden.

Serious Hits Top 2000 Live! 5
Serious Hits Top 2000 Live! 4
Serious Hits Top 2000 Live! juist
previous arrow
next arrow